четвер, 29 січня 2015 р.

ВАЖЛИВО: Допомога бійцям АТО з Печеніжина


У Печеніжині створено централізовану волонтерську допомогу для наших хлопців, які зараз захищають Українську державу або ж проходять реабілітацію після поранень.




Із січня 2015 року у Печеніжині відродила свою діяльність громадська організація «Опришок», завданням якої буде забезпечення цілеспрямованої допомоги бійцям АТО та чіткої і прозорої звітності.

Волонтери розпитуватимуть у самих бійців, яка допомога є найбільш потрібною, разом з громадою визначатимуть обсяги і послідовність допомоги, збиратимуть кошти та закуповуватимуть товари і продукти, доставлятимуть їх безпосередньо у руки хлопцям та робитимуть повний фінансовий і фото звіти.

Громада має знати на що пішла кожна копійка пожертвуваних грошей, а хлопцям потрібно відчути, що про них пам’ятають ті, кого вони захищають.


Спільно із селищною радою вже створено банківський рахунок на якому знаходиться сума 47314 грн., зібрана для воїнів АТО у грудні 2014 р. Також на рахунок надійшли кошти пожертвувані церковними громадами з коляди.

Із Печеніжина у зоні АТО воюють: 


  1. Варчук Андрій 
  2. Вовкогон Юрій 
  3. Шовковий Микола 
  4. Олексин Василь 


 У першу чергу допомога надаватиметься бійцям з Печеніжина та довколишніх сіл. ГО «Опришок» звертається до сільських громад Коломийського району створювати аналогічні групи для допомоги своїм односельцям та разом координувати свою діяльність, щоб вона була ефективною та прозорою.

Ми просимо всіх активних мешканців Печеніжина допомагати спільній справі як коштами, так і діями. Також звертаємось до всіх вихідців з Печеніжина, які перебувають за кордоном, допомагати збором коштів серед українських громад, пошуком і закупівлею військового спорядження,техніки, одягу та ін. за кордоном.

Наші контакти: 


  • адреса: Печеніжинська селищна рада, вулиця Незалежності, 15, селище Печеніжин, Коломийського району, Івано-Франківської області;
  • e-mail: pechenizhyn_s_rada@ukr.net;
  • тел.:0343364540;
  • банківський рахунок: Кредитна спілка «Скарбниця» П/р 265083006331, МФО 336503, Код ЄДРПОУ 25068803, тип платежу: додатковий пайовий внесок, Сметанюк Оксана Іванівна;


Збори організації відбуваються кожної неділі о 14 год. у приміщенні Печеніжинської селищної ради (вул. Незалежності, 15, 2-ий поверх).

Разом ми переможемо. Слава Україні!




Немає коментарів:

Дописати коментар